Home » Blogging » Betala för dina följare

Betala för dina följare

Han genomförde förra gången Hootsuite genomförde detta experiment – redan 2017!– någon mycket smartare än jag insisterade på att använda ett kontantkort. Jag hoppade över det steget (och ser fram emot att hantera min kommande identitetsstöld.)

Eftersom jag var nyfiken på att se om priset punkt gjorde någon märkbar skillnad, slutade jag försöker två tjänster. Jag köpte 1.000 anhängare från Snorbilligt.se.

För 1.000 anhängare, Likes.se debiteras mig $ 12,99 USD, medan Mr Insta debiteras $ 35 USD + $ 1,75 HST. (Vi har inte HST där jag bor, men gör Mr Insta ge en vändning om detaljerna i internationell omsättningsskatt? Nope.)

Efter att jag betalat, skickade Likes mig ett kvitto från “Online Shoping.” Kvittot berättade för mig att mina pengar gick till någon dude gmail-adress (hej, bakerbenjamin788).

Side note: Jag försökte också köpa 1.000 “ekologiska” anhängare från ett av de företag som brukade vara enorma i detta utrymme: Socials Growth. De erbjuder en hel introduktion svit (bonus anhängare, gillar, etc.) för $ 29,99, men deras “betalningssystem är nere” fram till 1 oktober-oh vänta, nu är det 10 oktober. Mystiska! Jag skulle inte bli förvånad om deras tjänst är nere av skäl som har mer att göra med Instagrams ogillande än oskyldiga admin frågor.