Home » Blogging » Så flyger du från KSD, Karlstad airport flygplats

Så flyger du från KSD, Karlstad airport flygplats

Det är ganska enkelt att flyga från Karlstad flygplats airport som ligger strax utanför staden, bara någon mil typ. Jag har flytt därifrån med familjen flera gånger, och det är super smidigt enligt mitt tycke. Man kommer nära hemma, vilket är skönt så att man slipper en lång resa hem efter man har landat.

Utöver detta har det en bra långtidsparkering som man kan ställa bilen på under resan, och den är förhållandevis billig måste jag säga. Här rest mycket i mina dagar, och har nog varit på få flygplatser som Karlstad airport där det varit så billigt.

Om man går in på hemsidan Snorbilligt.se kan man se vilka resor man kan flyga just nu, och där tycker jag att det finns bra information. De har även kiosk och taxfree på flygplatsen för den som vill shoppa billigt.

Så här du inte redan beställt årets vinterresa så gör det nu innan alla flygstolar tar slut. Det ska jag i vart fall göra, och självklart blir det från Karlstad åter igen.