Home » Blogging » Vad är en lego kopia?

Vad är en lego kopia?

En lego kopia kan vara lite olika, beroende på hur mycket kopia det är. En del lego satser kan verkligen beskrivas som lego kopior, medans andra bara är billigare alternativ till riktigt lego. Jag föredrar själv att köpa billigare lego alternativ, än att köpa rena och skära lego kopior.

Detta beror främst på att jag läste en artikel om lego kopior på nätet, och den fick mig att tänka till en gång till. I den artikeln berättade man om en man som importerat billiga lego kopior från Kina, vilket kostade han mycket pengar i skadestånd till lego. Han som hade importerat legot in i Sverige fick höra typ 50000 kr för att han gjort det, och man får ju hoppas på att han inte importerar mer billigt lego därifrån.

Vart köper man billigt lego i Sverige?

I Sverige finns det flera hemsidor som säljer billigt lego, men främst så verkar det vara en hemsida som säljer billigast. Den sidan hittar du på länken ovan, som heter billigt lego på nätet. Dem har listat och gått igenom alla svenska lego butiker, och funnit att en kanske inte så väntar hemsida var billigast av alla på lego.

Jag gick själv in och köpte mig ett par olika lego satser direkt, och nu har jag fått mitt nya lefo som jag strax ska ta och bygga ihop. Viktigt att tänka på när man köper lego, är att man får fri frakt tycker jag. Det kan på det stora hela kosta ganska stor del av priset på ett lego paket.